fredag den 19. september 2014

Danmark dejligst……..

Øv altså, hvor er en uge kort tid, når man er i godt selskab og i skønne omgivelser.

Sent søndag aften returnerede vi til Holland efter en dejlig uge i Danmark. Huha, vægten var ikke glad, da jeg stod op på den mandag morgen, men det sker jo hver eneste gang vi er i Danmark, hvor familie og venner disker op med det ypperste fra køkkenet og alle de dejlige ting, som jeg savner lidt i hverdagen, pludselig er inden for rækkevidde ☺. Lige præcis denne gang var det noget skidt, fordi jeg skulle have været til check hos internisten på sygehuset i morges. Men det viste sig, at sygehuset den 12 juni - via brev - havde ændret aftalen til den 5. september. Bare havde jeg aldrig modtaget brevet og da jeg brokkede mig temmelig kraftigt, fik jeg at vide, at jeg ikke var den eneste, der ikke havde modtaget brev med ændringer afsendt fra sygehuset den 12. juni. Men intet er så galt, at det ikke er godt for noget, nu er der et par ekstra uger til at få check på blodsukker og vægt ☺.

Faarup Sommerland1 Ugen bød på mange dejlige oplevelser, selvfølgelig først og fremmest masser af kram fra verdens dejligste børnebørn.
Faarup Sommerland2 Egentlig synes jeg, at vi nåede en hel del, selv om der desværre var besøg ,vi ikke nåede.

Min skønne faster på et par og 80 år bød på en overdådig frokost. Samme dejlige faster sørgede
også denne gang for at invitere en af mine fætre og hans kone til frokosten. Efter frokost blev lagkagen over alle lagkager sat på bordet sammen med en flødelagkage. Den fantastiske er brun og har mønster af hvid/brun glasur, præcis som den skal være og som den altid har været, min fætter og jeg mindes barndommens glade stunder, når vi ser den lagkage. Og jeg er slet ikke spor i tvivl om, at netop den kage bærer en del af skylden for badevægtens angstskrig mandag morgen.

Det blev til et par vennebesøg, aftenkaffe med rejemadder hos den søde pige der sørgede for, at jeg fik tilført lidt kultur, mens jeg boede i Brovst og en dejlig middag hos min skønne storesøster (altså ikke biologisk) og mand. Det med slægtskabet kommer sig af, at min storesøster har en del søskende og da jeg er enebarn, blev hun og et par af hendes søstre enige om, at jeg godt kunne blive indlemmet i familien og hvor er det pragtfuldt, at være del af en storfamilie. Storesøster og jeg har kendt hinanden siden 5. klasse og lattermusklerne bliver motioneret til overflod, når vi er på besøg. Aalborg
I flere år har jeg drømt om at kunne trave rundt i Aalborg´s gader og bare kigge. Logisk nok, så har husbond ikke helt samme drømme. Det er tidligere sket, at vi har taget turene i gaderne sammen og jeg er ikke spor i tvivl om, at husbond har kedet sig gul og grøn, selv om han næsten ikke har brokket sig ☺. Det blev ved dette Danmarksbesøg til hele 4 timer i skarpt trav og med kameraet i hånden, det var stornydelse, gad vide om der er noget der hedder sådan, men sådan føltes det i hvert fald. Ok, jeg kom også til at gå ind i et par enkelte forretninger, bare et par! Ud kom jeg med 2 stykker Angulus fodtøj samt masser af the fra yndlings-the-forretningen. Imens jeg havde rendt rundt i byen, var min computer blevet ryddet og installeret påny, hvor heldig har man lov til at være?

Vi nåede skam også et par udflugter. Den ene var en skøn tur til ”Den gamle By” i Århus, hvor der var sket meget nyt, siden jeg sidst var der for 13 – 14 år siden. Vejret var vidunderligt og alt var bare så dejligt og storslået. Husbond og jeg besluttede, mens vi gik rundt i byen, at vi ved hvert af de følgende Danmarksbesøg ville indenom på vej til/fra Nordjylland, men lad os nu se, hvordan det kommer til at gå med den beslutning. Det er ikke sikkert, at interessen er lige stor efter mange timers kørsel og Nordjylland indenfor rækkevidde ☺. Den gamle by
Lørdag gik turen til Faarup Sommerland, hvor vi sammen med verdens dejligste børnebørn og en god ven nød det gode vejr, det var der også hundredvis af andre der gjorde, så det gav lidt ventetid ved yndlingsattraktionerne. Så vidt jeg forstod, var det sidste åbningsdag inden efterårsferien og derfor vennedag eller hvad sådan noget nu hedder, når man må tage en ven med på ens sæsonkort. Også der er der sket meget, siden jeg sidst var der for mange år siden og det virker helt besynderligt på mig, at Karoline på meget snart 9 år ved hvor alt, inklusive toiletter, befinder sig i parken og jeg ikke.

Hvor har vi dog nydt at være i Danmark igen, glæder os allerede til næste gang ☺.

At ovenstående indlæg nærmer sig historie skyldes ene og alene, at jeg har dummet mig ☺. Jeg er så taknemmelig over af- og installation af min computer, men enkelte programmer hovedsagelig Live Writer, har ændret udseende siden jeg i sin tid downloadede programmet og hold da op, hvor har jeg ledt efter den del der har med billedredigering at gøre. I går aftes opgav jeg det hele og skrev indlægget i Blogger, men så forsvandt det første ord i hver linie i flere afsnit.  Men endelig efter næsten en uges roden rundt samt af- og installering af diverse udgaver af Live Writer fandt jeg ud af, at det savnede faktisk var lige for næsen af mig og jeg nægter at tro, at det har noget med præsenilitet at gøre☺.